Hamvas Béla: A vallásról – Részlet a Karneval VII. könyvéből. Elolvasom
Shopping cart
0 Ft

Fizetés és szállítás

A megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Kosár” gombra a kosár ikon alatt legördülő felület alján.
 2. A „Kosár” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.
 3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.
 4. Ezután válasszon átvételi módot a három lehetőség közül a megfelelőre kattintva.
 5. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Számlázási adatok” menüpontban. Ha a szállítási adatok eltérnek a számlázási adatoktól, ezeket is adja meg az oldal alján található „Szállítás másik címre?” rész bejelölését követően.
  Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen minden adatán lehetősége van változtatni.
 6. További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára.
 7. Kérjük minden szállítási opció esetén válasszon fizetési módot. Házhozszállítás esetén bankkártyával és kézpénzzel is fizethet, Foxpost automata esetén kizárólag bankkártyával, személyes átvételkor pedig kizárólag készpénzzel. Az „Előre utalás” és „PayPal” fizetési módok minden szállítási lehetőségnél rendelkezésére állnak.
 8. Ezután összesítjük az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó megrendelés részleteit. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendelésének részleteit bármikor megtekintheti oldalunkon a jobb felső sarokban található „Felhasználó” menüpont alatti „Megrendelések” menüpontban.

Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetési feltételek

Fizetés a helyszínen

Raktárunkban: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel.

Házhozszállítás esetén: Megrendelését az átvételkor készpénzzel és bankkártyával is kifizetheti.
Foxpost automatáknál: Megrendelését az átvételkor kizárólag bankkártyával fizetheti ki.

Az „Előre utalás” és „PayPal” fizetési módok minden szállítási lehetőségnél rendelkezésére állnak.

 

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával a PayPal fizetési módot választva. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön a PayPal felületére kerül, ahol a PayPal által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet PayPal fiókjával vagy bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a „PayPal fizetés” feliratra kattintsanak, majd a PayPal fizetési szerverén a szükséges PayPal vagy bankkártya adataikat megadják.

PayPal fizetés

Mi az a PayPal? A PayPal a legbiztonságosabb internetes fizetési mód. A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt. Hogyan történik egy fizetés? Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal oldalára, ahol két lehetősége van:
 1. Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, csak be kell lépnie PayPal felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt.
 2. Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra.
PayPal fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

Személyes átvétel raktárunkban

Ingyenesen átveheti megrendelését a Medio Kiadó 1113 Budapest, Tornavár utca 14. alatt található raktárában, amennyiben előtte időpontot egyeztetett. A könyvekért előre utalással illetve készpénzzel fizethet. Kérjük, egyeztessen időpontot az info@mediokiado.hu email címen vagy a + 36 20 369 59 85 telefonszámon!

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyveket a hatályos ADATVÉDELMI SZABÁLYZATUNKBAN felsorolt futárszolgálatok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A szállítást ténylegesen teljesítő futárszolgálat kiválasztásának joga a Kiadót illeti meg, amelynek személyét a szállítási értesítőben fogjuk feltüntetni. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhozszállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:
Házhoz szállítás díja:
 • 0-4.999 Ft-ig rendelési összegig:
1.000 Ft szállítási költség
 • 5.000-9.999 Ft-ig rendelési összegig:
500 Ft szállítási költség
 • 10.000 Ft-tól és fölött
ingyenes
A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra. Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes és online bankkártyás fizetés között. Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti. Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Külföldi házhozszállítás

Külföldi vásárlóinknak a könyv(ek) vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie, előre utalással vagy PayPal fizetéssel. A szállítást az Európai Unió országainak többségében a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási idő 2-5 munkanap közé esik a konkrét célországtól függően.  A fuvardíj súlyfüggő – rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá. Az esetlegesen felmerülő vámköltségeket a szállítási költség nem tartalmazza, így azt a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni. A csomag kiszállítását a futárszolgálattól kapott e-mailek segítségével követheti nyomon.

Átvétel Foxpost automatában

Az ország számos városában, frekventált helyeken megtalálható közel 70 Foxpost automata bármelyikében Ön személyesen is átveheti az oldalon leadott megrendelését. Az átvétel időpontjáról e-mailben és sms-ben kap értesítést. A megrendelés leadásakor a Foxpost szállítási mód bejelölése után kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső automatát. A küldeményt a Foxpost által küldött sms-ben szereplő nyitókód megadásával veheti át. A vételárat az oldalon PayPal fizetéssel, előre utalással, vagy a helyszínen bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Ezeken az átvételi pontokon nincs lehetőség ajándékkártyával és utalvánnyal fizetni!
Átvételi költségek a Pick Pack Pontokban 2018. április 16-tól:
 • 0-9.999 Ft rendelési összegig:
700 Ft átvételi költség
 • 10.000 Ft fölött
ingyenes

Különböző szállítási határidejű termékek

A kiszállítási határidő attól függ, hogy a termék rendelkezésre áll-e raktárunkban. Ha igen, akkor 1-3 munkanapon belül vállaljuk a szállítást.

Előrendelt könyvek

Az előrendelhető könyveket mindig akkor tudjuk szállítani, amikor azok megékeztek Kiadónkhoz. Ennek okán, vásárláskor minden előrendelhető könyvet külön megrendelésként rögzítünk, így Ön a lehető legkorábban jut hozzá a megrendelt tételekhez. A kosár szétbontása teljesen automatikus, ezzel Önnek nem kell foglalkoznia. A kosarában szereplő termékek végösszege magában foglalja az előrendelt könyvek árát is. Előfordulhat, hogy egy könyvet a kiadó a tervekkel ellentétben nem jelentet meg, ilyen esetben a könyvet tartalmazó rendelést töröljük a vásárló tájékoztatása mellett.